CONSEQÜÈNCIES DE L'ACTUACIÓ POLICIAL

Un hotel del Bruc commina guàrdies civils a abandonar l'establiment

Unes 500 persones es van congregar per acomiadar-los amb crits de "fora, fora" i insults

És el tercer espisodi que es produeix a Catalunya d'aquestes característiques

1
Es llegeix en minuts

La cinquantena d'agents de la Guàrdia Civil que han estat allotjats a l'Hotel Bruc Restaurant, ubicat al costat d l'autovia A2 i a la falda del massís de Montserrat, van haver d'abandonar aquest dimarts l'establiment comminats per la direcció, que els va retreure la seva actuació durant el referèndum unilateral de l'1-O. És el tercer episodi d'aquestes característiques que es produeix a Catalunya contra membres de l'institut armat i de la Policia Nacional desplaçats arran de la consulta. Els primers es van produir a Calella i a Pineda de Mar. La Fiscalia de Barcelona ha obert una investigació per aquests dos últims casos.

Notícies relacionades

Dimarts a mitja tarda ja no quedava cap agent a l'hotel del municipi del Bruc, on al migdia s'havien concentrat unes 500 persones que els van acomiadar amb crits de "fora, fora, fora" i alguns insults.

Sense queixes

La responsable de l'establiment, Dolors Vives, va explicar al diari 'Regió7' que havien dit als guàrdies civils que "se n'havien d'anar per tot el que ha passat". I va afegir: "Pensem que no havien de ser més aquí". La petició la van fer dilluns al matí, però els agents no van poder marxar fins a l'endemà. Vives va explicar que els policies "han entès la situació" i va destacar que durant els dies que els agents es van estar a l'hotel la relació va ser correcta i que no tenia "cap queixa d'ells".