El pla del PP per al 2-O: "Intensificar el diàleg amb la societat catalana"

Levy avisa que la intenció dels populars també és "enfortir" el model territorial

tecnicomadrid32996209 madrid 29 02 2016  politica rueda de prensa de la

tecnicomadrid32996209 madrid 29 02 2016 politica rueda de prensa de la

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

El PSOE ha llançat la "comissió per a l'avaluació i la modernització de l'Estat autonòmic", amb què pretén buscar una solució dialogada al conflicte català. Ciutadans, la seva moció de censura a Carles Puigdemont i també demana que experts i juristes plantegin una reforma de la Constitució. ¿I el PP? De moment els populars mostren un suport ferri a les traves jurídiques que està posant en marxa el Govern per frenar el referèndum i demanen que, a mitjà termini, es convoquin eleccions, amb la idea que la majoria independentista es redueixi. 

Notícies relacionades

A més, Andrea Levy, vicesecretària del PP, ha assenyalat aquest matí, en una entrevista a TVE, que el pla del Govern una vegada superat l'1-O és "intensificar" el diàleg amb la societat catalana, que mereix, segons la seva opinió, uns dirigents "que no la portin al caos" en què han instal·lat la Generalitat els partits independentistes.

Pel que fa a la comissió territorial que planteja el PSOE, Levy ha assenyalat que el seu partit està disposat a recolzar mesures que suposin "enfortir" i "millorar" l'Estat autonòmic, però ha avisat que els debats "han de tenir un inici de consens i un final acordat".