El 'trinco' Mainat esborra un tuit després de l'amenaça de l'Espanyol de denunciar-lo

El productor televisiu havia ironitzat amb un camp de concentració per als votants del referèndum al camp espanyolista

L'exmúsic rectifica i refà el mateix tuit però referint-se al Camp Nou

mainat

mainat

1
Es llegeix en minuts

El productor televisiu, i un dels membres del trio satiricomusical La Trinca, Josep Maria Mainat ha esborrat un dels seus tuits després de la controvèrsia generada. Mainat, destacat membre de la comunitat tuitera que rema a favor del referèndum i de la independència de Catalunya, havia escrit, com a resposta a una notícia d'EL PERIÓDICO en què es feia ressò de les amenaces del fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, contra els que votin l'1-O, que “haurem d'anar habilitant l'estadi de l'Espanyol com a camp de concentració”. I és que Maza havia afirmat que el referèndum “seria delictiu encara que el cometin dos milions de persones”.

Notícies relacionades

Una hora i mitja després, el club espanyolista ha respost al músic amb un “o retira aquest intolerable tuit o el club estudiarà emprendre accions legals per incitació a l'odi i a la violència”. La contraresposta de Mainat, a manera de disculpa, que es llegeix és que el seu “tuit és un sarcasme contra el fiscal Maza que diu que vol empresonar dos milions de persones”.

Malgrat tot, Mainat ha esborrat el tuit original i n'ha escrit un de nou. Exactament igual que l'anterior però substituint el camp del RCD Espanyol pel del FC Barcelona. Abans, Mainat havia afirmat: “Ha estat un error meu. No he calibrat que, a vegades, sentir apassionadament els colors d'un club fa perdre la capacitat de comprensió”.