La roda de premsa posterior al Consell de Ministres, en directe

El procés o l'alerta que van rebre els Mossos sobre un possible atemptat a la Rambla seran presents en la conferència

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern, Mariano Rajoy, presidirà aquest divendres la primera reunió del mes de setembre del Consell de Ministres a l'espera que en pocs dies hagi de respondre als passos que facin els independentistes per intentar convocar l'1-O.

L'agenda de la reunió no inclou cap apartat concret respecte a aquesta qüestió perquè el Govern ja ha avisat que només actuarà quan la llei del referèndum o la llei de transitorietat siguin tramitades. No obstant, sí que és previsible que sigui un assumpte que es comenti a la reunió del Gabinet i el ministre portaveu, Íñigo Méndez de Vigo, s'hi referirà en la conferència de premsa posterior.

També al·ludirà amb tota seguretat al fet que els Mossos rebessin el 25 de maig una alerta Mossossobre un possible atemptat a la Rambla, encara que van concloure que era de "molt baixa credibilitat".

Entre els assumptes inclosos a l'agenda hi ha l'aprovació d'un conveni per al desenvolupament del Pla Integral d'Ocupació de les Canàries.

Notícies relacionades

A més, es convocaran ajudes en matèria d'investigació per import d'una mica més de cent milions d'euros per a contractes per a la formació de doctors.

La web d'EL PERIÓDICO ofereix en directe la roda de premsa des de la Moncloa.