DECLARACIONS POLÈMIQUES

L'alcalde d'Alcorcón reitera les seves acusacions contra Ada Colau: "Són veritats"

El PP de Madrid es desmarca dels atacs de David Pérez a l'alcaldessa

El PSOE i Guanyar Alcorcón demanen la dimissió immediata del diputat

zentauroepp39767822 david p rez garc a  pp  alcalde de alcorcon foto ayuntamient170822150707

zentauroepp39767822 david p rez garc a pp alcalde de alcorcon foto ayuntamient170822150707

2
Es llegeix en minuts

L'alcalde d'Alcorcón, David Pérez, s'ha reafirmat aquest dimecres en les seves crítiques a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha acusat d'"aplanar el recorregut als assassins" per no haver posat pilons a la Rambla, on van morir 13 persones.

"Més enllà de la campanya política que s'ha pogut fer sobre el meu tuit i contra la meva persona, el tuit en si mateix no diu més que tres veritats: que aquesta senyora apareix rient, i a mi em va estranyar; que no es van posar pilons, cosa que és certa; i tercer, que com que no hi havia pilons va poder transitar aquella furgoneta", ha assegurat aquest dimecres Pérez davant els mitjans.

"El que es diu al tuit és estrictament cert i si a algú el molesta, doncs ja sap que és el que ha de fer, jo evidentment el que no faré és coartar la meva llibertat d'expressió perquè hi hagi determinades persones que sembla que són intocables", ha insistit Pérez, que també ha denunciat insults i amenaces.

L'alcalde d'Alcorcón diu que "des de determinada esquerra es pot criticar, insultar, no obstant, el que jo he dit, donant la cara, no a través de trols, sembla que no es vol permetre", ha lamentat Pérez, que subratlla que "en aquest país s'està intentant imposar per la via del linxament una llibertat d'expressió que no és equitativa".

El PP de Madrid se'n desmarca

El PP de la Comunitat de Madrid, en qualsevol cas, s'ha desmarcat de les declaracions de l'alcalde d'Alcorcón sobre Ada Colau. No és la primera vegada que Cristina Cifuentes desautoritza David Pérez, molt pròxim a Esperanza Aguirre, la seva antecessora en el càrrec i de qui està distanciada. "Aquest partit no comparteix les declaracions efectuades per l'alcalde d'Alcorcón, que no representen la postura oficial de la nostra formació", ha indicat en una nota de premsa el PP de la Comunitat de Madrid, presidit per Cifuentes.

La formació, a la qual pertany David Pérez, ha reiterat "la seva solidaritat amb l'Ajuntament de Barcelona i amb tots els veïns de la ciutat davant el brutal atemptat terrorista de dijous passat".

Dimissió

Notícies relacionades

Els grups municipals del PSOE i Guanyar Alcorcón han exigit aquest dimecres la "immediata dimissió" de l'alcalde del municipi, i han comentat que David Pérez "ja té acostumada la ciutadania d'Alcorcón i els grups de l'oposició" a aquesta mena d'"esperpents, calúmnies i campanyes de desprestigi".

En resposta l'alcalde madrileny ha dit que no es planteja la renúncia al seu càrrec i s'ha estranyat que se li demani a ell la dimissió quan "ni s'accepta la més mínima crítica a persones com Colau, que sembla que no se'ls pot ni criticar".