TERROR GLOBAL

Felip VI, sobre l'atemptat de Barcelona: "Són uns assassins"

"Tot Espanya és Barcelona", tuiteja la Casa del Rei en solidaritat amb la capital catalana

GRA163  MADRID  28 06 2017 - El rey Felipe VI  durante el discurso que pronuncio en el Congreso de los Diputados donde los monarcas han presidido la sesion solemne de la conmemoracion del 40 aniversario de las elecciones de 1977  EFE Chema Moya

GRA163 MADRID 28 06 2017 - El rey Felipe VI durante el discurso que pronuncio en el Congreso de los Diputados donde los monarcas han presidido la sesion solemne de la conmemoracion del 40 aniversario de las elecciones de 1977 EFE Chema Moya / Chema Moya (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

La Casa del Rei ha sigut molt contundent amb la seva reacció a l'atemptat d'aquest dijous a BarcelonaBarcelona, que ha assumit l'Estat Islàmic (EI). Felip VI ha titllat els autors de l'atac, en un missatge publicat a Twitter, d'"assassins" i "criminals". "No ens atemoriran", ha afegit. 

En el seu missatge a la xarxa social, el Monarca, permanentment informat sobre l'atemptat, ha expressat la solidaritat de Espanya amb la capital catalana: "Tot Espanya és Barcelona. Les Rambles tornaran a ser de tots".