Ponteareas

Així és l'ajuntament que paga un extra als seus treballadors per fer la seva feina

N'hi ha prou amb fer un 90% de la jornada laboral per cobrar-lo

L'alcalde del BNG va aprovar un plus de productivitat

ponteareas

ponteareas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

L'Ajuntament de Ponteareas (Pontevedra) pagarà als seus treballadors un extra per treballar el que ja està contemplat als seus contractes. En concret, el consistori va acordar aquest dilluns una partida pressupostària destinada a establir un plus de productivitat per als funcionaris i treballadors que no faltin al seu lloc de treball: n'hi haurà prou amb fer un 90% de la seva jornada laboral. 

Títol notícia (Auto)

Títol notícia (Auto)

La mesura antiabsentisme, que encara no està concretada, és una proposta de l'alcalde del Bloc Nacionalista Gallec (BNG), Xosé Represas, i pretén combatre l'absentisme laboral al consistori. 

Notícies relacionades

La proposta tira endavant amb el suport del PSOE i l'abstenció d'Esquerra Unida, que són socis del govern local. Per la seva banda, els regidors del Partit Popular hi van votar en contra. Els populars es van oposar a la mesura considerant que és "completament surrealista” que s'atorgui aquesta gratificació econòmica als seus treballadors pel fet de complir amb el seu contracte laboral.

Un altre dels grups amb representació municipal, Alternativa Ciutadana, es va absentar del ple com a mesura de protesta, i això va facilitar que la moció finalment s'aprovés.