DIRIGENT

Dos detinguts per una agressió al líder d'Imagina Podem a Castella-la Manxa

Fernando Barredo va rebre una brutal pallissa el 22 de juliol passat al seu domicili, a Toledo

fernando barredo

fernando barredo

1
Es llegeix en minuts
Agències / Toledo

La Policia Nacional ha detingut dues persones relacionades amb l'agressió que va patir el líder del corrent Imagina Podem (crítica amb el partit morat) Castella-la ManxaFernando Barredo, dissabte passat 22 de juliol. Els arrestats han passat a disposició judicial, segons han confirmat fonts de la Delegació del Govern a la comunitat.

L'agressió, que Imagina Podem va fer pública a través de Twitter, va tenir lloc quan Barredo era al seu domicili, al casc històric de Toledo, i va ser sorprès a l'obrir la porta per un altre individu, que li va pegar fortament, i li va causar diverses lesions.

Barredo s'ha mostrat "satisfet" després de les dues detencions encara que considera "perfectament possible" que se'n produeixin més. En declaracions a Europa Press, ha indicat que no té cap comunicació oficial sobre les detencions i que ell no pot aventurar-se a concretar qui són aquestes persones.

Notícies relacionades

"Fins a la brutal agressió que gairebé acaba amb la meva vida, s'han produït assetjaments i amenaces físiques per al meu honor. Seran la Policia i el jutge els que determinaran si aquests fets formen part d'una organització per a la destrucció de la meva imatge publica", ha asseverat.

El dirigent ha indicat que no està del tot recuperat, ja que s'ha de sotmetre encara a una operació d'abdomen, i els metges li han de confirmar que no ha perdut vista, a més ha de recuperar la mobilitat total al coll.