EL POLS INDEPENDENTISTA

Pere Soler: "Als que jutgeu sense conèixer, honorat d'estar al vostre servei"

El nou cap dels Mossos respon així a Twitter a les crítiques pels seus missatges a la xarxa social

 

  / ACN / POL SOLÀ

1
Es llegeix en minuts

El nou director general dels Mossos d'Esquadra, Pere Soler, s'ha defensat aquest dimarts via Twitter de les crítiques rebudes pels seus missatges anteriors a la xarxa social. Aprofitant un tuit d'agraïment al Govern per designar-lo per al càrrec, ha contestat així a les reaccions als seus tuits: "Moltes gràcies al Govern pel nomenament. Espero estar a l'alçada. I als que jutgeu sense conèixer, honorat també d'estar al vostre servei".

Soler va escriure a l'octubre al seu perfil de Twitter un missatge en què assegurava: "Em feu pena tots els espanyols". Després de difondre's aquest text, així com els seus tuits a favor de l'1-O i la independència, l'elegit per substituir Albert Batlle -que va dimitir per motius polítics- al capdavant de la policia autonòmica, ha rebut una allau de crítiques. 

El portaveu de l'Executiu català, Jordi Turull, ha tret importància a la polèmica i ha assenyalat que Soler compta amb "tota la confiança" del Govern. Els seus missatges a la xarxa social són, ha dit, una "opinió personal", explicada "en un moment determinat" en "una conversa a la xarxa".

El també conseller de Presidència ha contestat també a les crítiques pels missatges de Soler en contra del RCD Espanyol a l'apuntar que ell mateix és periquito i no s'ha sentit ofès pels tuits del nou cap dels Mossos.

LA REACCIÓ DEL PSC I CIUTADANS

Notícies relacionades

El PSC ha considerat "desafortunat" el nomenament de Soler pel seu "caràcter exaltat". "Una persona que nega la catalanitat del PSC i els comuns no pot estar al Govern", ha afirmat el portaveu adjunt dels socialistes catalans al Parlament, Ferran Pedret.

Segons el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, l'únic mèrit del nou cap dels Mossos és ser "més independentista que ningú".