COMUNITAT DE MADRID

Cifuentes, sobre les vacances: "No és una obligació, és una alternativa voluntària"

Es declara defensora "fervent del dret de tots els treballadors"

La presidenta de la Comunitat de Madrid seguirà treballant a l'agost

GRA085 MADRID  02 06 2017 - Los miembros del Gobierno regional madrileno han formado un pasillo y aplaudido a la presidenta  Cristina Cifuentes  a su llegada para su comparecencia en la comision de investigacion por corrupcion de la Asamblea de Madrid sobre los contratos de adjudicacion de la cafeteria del Parlamento en 2009 y 2011  A su lado  vicepresidente  Angel Garrido  EFE Emilio Naranjo

GRA085 MADRID 02 06 2017 - Los miembros del Gobierno regional madrileno han formado un pasillo y aplaudido a la presidenta Cristina Cifuentes a su llegada para su comparecencia en la comision de investigacion por corrupcion de la Asamblea de Madrid sobre los contratos de adjudicacion de la cafeteria del Parlamento en 2009 y 2011 A su lado vicepresidente Angel Garrido EFE Emilio Naranjo / Emilio Naranjo (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha indicat que es quedarà a l'agost a Madrid treballant i no farà vacances, ja que aquest període de descans és un dret de tots els treballadors però entén que "no és una obligació" i sí una "alternativa voluntària".

En roda de premsa posterior al Govern regional i en referència a si a l'agost faria vacances o no, Cifuentes ha dit que continuarà treballant a l'agost perquè li agrada "moltíssim la seva feina" i també li agrada "quedar-se" a Madrid a l'estiu.

Notícies relacionades

Cifuentes ha dit que amb això no vol "polemitzar" ni dir-li a ningú "el que ha de fer" perquè ella és una defensora "fervent del dret de tots els treballadors a tenir vacances". Però entén que és una qüestió "voluntària" i "no obligatòria".

La presidenta regional ha insistit que ella defensa les vacances perquè és una "conquista" dels treballadors i que, de fet, els consellers marxaran a l'agost entre dues o tres setmanes. De tota manera, ha dit que no se li acut un "lloc millor" per a l'agost que quedar-se a Madrid i seguir treballant.