Conesa adverteix que el procés "pot arribar a un carreró sense sortida"

L'alcaldessa de Sant Cugat demana a Puigdemont i Junqueras "decisions més oportunes"

jregue33869548 la presidenta de la diputaci  de barcelona  merc  conesa  en170707104047

jregue33869548 la presidenta de la diputaci de barcelona merc conesa en170707104047

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha apuntat aquest divendres que el que es vol fer amb el procés és molt "difícil" i que “es podrien arribar a trobar amb un carreró sense sortida”.

En una entrevista a 'Tot Sant Cugat', la també presidenta de la Diputació de Barcelona ha afegit: "No se sap en aquest moment fins on s'arribarà" i ha demanat que, arribats a aquest punt, fa falta que el president i el vicepresident de la GeneralitatCarles Puigdemont Oriol Junqueras, respectivament, "puguin prendre les decisions més oportunes".

Notícies relacionades

Per un altre costat, Conesa ha assegurat que l'1-O es podrà votar "amb normalitat" a la ciutat i ha destacat que no té "cap dubte" que es farà "tot el possible" per culminar el procés, "cadascú des del seu lloc i des de la seva responsabilitat". De totes maneres, insisteix que, "evidentment, es pot arribar a un xoc de trens".

En aquesta línia, l'alcaldessa del PDECat considera que els polítics han de "vetllar" perquè la ciutadania se senti "segura" i, en cas d'arribar a un "carreró sense sortida", els dirigents dels partits han de garantir la seguretat de la gent i dels treballadors públics