RELLEU A L'EQUADOR DEL MANDAT

Maties Serracant serà el nou alcalde de Sabadell

El segon tinent d'alcalde, membre de la llista de la CUP, rellevarà al republicà Juli Fernàndez

L'acord arriba després de les tensions generades amb el soci de govern Unitat pel Canvi

Maties Serracant, de Crida per Sabadell-CUP, rellevarà Juli Fernàndez, d’ERC, com a alcalde de Sabadell.

Maties Serracant, de Crida per Sabadell-CUP, rellevarà Juli Fernàndez, d’ERC, com a alcalde de Sabadell.

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / SABADELL

L'alcalde de SabadellJuli Fernàndez (ERC), va anunciar dimarts la decisió de renunciar al càrrec. Ho farà després de les tensions generades amb Unitat pel Canvi, que reclamava l'alcaldia en compliment dels acords del 2015, que establien el relleu a l'arribar a l'equador del mandat. Tot i així, el consens s'ha trobat en l'actual segon tinent d'alcalde, Maties Serracant, que serà el nou alcalde de Sabadell.

D'aquesta manera, la CUP, que es troba integrada dins de la la candidatura de la Crida per Sabadell, assumirà la seva alcaldia més important de Catalunya, mentre que ERC perdrà la que també era fins al moment l'alcaldia més important que ostentaven els republicans. 

Notícies relacionades

Fernàndez ha assegurat que Serracant "serà un gran alcalde", per la seva responsabilitat i compromís, però també perquè estima la ciutat de Sabadell.

Es preveu que en les pròximes hores les formacions que integren l'executiu local traslladin a Fernàndez la seva proposta per establir una data per celebrar el ple de renúncia i el d'investidura, que podria portar-se a terme abans de finalitzar el mes de juliol.

Temes:

CUP PSC PSC