COMUNITAT DE MADRID

Rivera retreu a Cifuentes la seva plantada a Ciutadans: "Ha d'estar agraïda"

El líder taronja diu que el PP "no està acostumat que li demanin explicacions"

 

  / EFE / ZIPI

1
Es llegeix en minuts

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha retret aquest divendres a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, la seva absència de la reunió que estava prevista amb el portaveu del partit taronja a l'Assemblea de Madrid, Ignacio Aguado, i ha recalcat que "el mínim" és reunir-se amb Ciutadans perquè va facilitar la seva investidura amb els seus escons.

"Els que governen gràcies als escons de Ciutadans, el mínim crec jo, és tenir aquest tipus de reunions cordials de treball que, a més, són per donar bones notícies perquè s'ha de fer balanç de tot el que s'està aconseguint aquests anys", ha assenyalat en una entrevista a Antena 3.

Rivera ha reivindicat les reunions de treball davant les "picabaralles personals", després que Ciutadans decidís abandonar la reunió al veure que Cifuentes no anava a la cita tot i estar previst a l'agenda. Per Rivera, la presidenta madrilenya "ha sobreactuat últimament": "Per sentit comú, si soc president d'Espanya i m'investeixen amb els escons d'un altre partit, i amb aquest partit cada cert temps fem balanç, i el seu responsable em demana que puguem fer aquest balanç, ¿Per què hauria de dir que no?", ha destacat.

En aquest sentit, ha remarcat que Cifuentes "ha d'estar agraïda" que hi hagi hagut una "voluntat política" per part de Ciutadans per votar a favor de la seva investidura. "No és fàcil votar a favor d'una investidura d'un president que no és del teu partit", ha incidit.

En aquest context, ha demanat al PSOE i al PP "que s'acostumin a negociar" i a "debatre" amb els partits que van facilitar les seves investidures en diferents comunitats autònomes en lloc d'"anar penjant-se medalles". En el cas concret de la Comunitat de Madrid, ha declarat que els 'populars tenen "molts nervis" ja que "no estan acostumats que els demanin explicacions". 

Notícies relacionades