'CAS PÚNICA'

Granados assegura que no perjudicarà "mai" el PP: no estiraré la manta perquè no n'hi ha

L'exconseller madrileny critica Aguirre i Cifuentes

"Els diners de què es parla són d'abans que comencés la meva activitat en política", afirma

1
Es llegeix en minuts

L'exconseller de Presidència, Justícia i Interior de la Comunitat de Madrid durant el govern d'Esperanza Aguirre, Francisco Granados, demanarà responsabilitats per haver sigut assenyalat com un dels principals caps de la trama Púnica. "Si Déu em dona forces, desmuntaré tot això i no només això, demanaré responsabilitats", va assegurar aquest diumenge a 'La Marimorena' de 13 TV.

No obstant, Granados va afirmar que "mai perjudicarà" el seu partit, el PP, i que no "estirarà la manta" perquè "no n'hi ha". "Em demanen que estiri la manta i que reconegui delictes que no conec".

Granados va assegurar que és innocent i ha indicat que els informes que l'inclouen a ell en l'operació Púnica són "falsos". "No hi ha ni un sol indici, hi ha molta especulació i informes basats en el no-res", va assenyalar Granados, que atribueix a l'"aparell de l'Estat" l'existència d'informes "opinatius" que el culpen per tenir diners en un compte suís que, segons ha dit, ja no existia quan es va donar a conèixer la trama.

"Els diners de què es parla són d'abans que comencés la meva activitat en política", es va defensar l'expolític, que també nega que s'hagi acollit a una amnistia fiscal. "Quan s'investigui, es demostrarà que els diners són d'abans de la meva arribada a l'Ajuntament de Valdemoro", va incidir el madrileny, que va afirmar que "tot" el que té a veure amb la trama són aquests diners que tenia d'abans d'entrar en política.

Granados també va assenyalar que "mai" ha sigut soci de l'empresari David Marjaliza, ni ha tingut "cap negoci de cap tipus" amb ell. De l'empresari va dir que "menteix com si no hi hagués un demà" i que ho fa "per tenir beneficis judicials". No obstant, sí que va admetre que tenia "una relació personal" amb ell.

D'altra banda, va carregar contra Esperanza Aguirre i Cristina Cifuentes, anterior i actual presidentes de la Comunitat de Madrid, respectivament. En concret, va indicar que Aguirre portava els comptes de la regió "com els de casa seva", mentre que de Cifuentes va criticar la seva disposició per veure'l a la presó més temps: "Em va enviar els seus advocats perquè en comptes d'estar dos anys a la presó n'hi estigués quatre", informa el programa de televisió al seu compte de Twitter. 

Notícies relacionades