TROBADA INFORMAL AMB ELS SEUS CORRELIGIONARIS

Susana Díaz: "En les primàries em van donar una hòstia"

La presidenta del PSOE andalús admet davant els seus seguidors la derrota que li va infligir Pedro Sánchez i els demana que "facin pìnya" en la nova etapa del partit

Susana Díaz, dissabte a la nit en una trobada informal amb els seus companys de la federació andalusa del PSOE. / FOTO: EFE / VÍDEO: EL INDEPENDIENTE

1
Es llegeix en minuts

Susana Díaz sembla haver paït la derrota que li va infligir Pedro Sánchez en les primàries, tal com s'ha expressat aquest dissabte a la nit amb els seus companys de la federació andalusa una vegada es va acabar la primera jornada del congrés socialista. La presidenta d'Andalusia es va dirigir als seus correligionaris mirant d'aixecar la seva moral assegurant que el PSOE andalús "és el pulmó del PSOE d'Espanya" i demanant-los que "facin pinya" en el projecte que inicia el seu rival.

"A aquest congrés, en les primàries del qual em van donar una hòstia, hem vingut a ajudar, a aportar i a donar el millor que tenim del PSOE d'Andalusia", va explicar en una reunió informal entre aplaudiments dels seus companys.

Notícies relacionades

"Li acabo de dir [a Pedro Sánchez] que no tenim pretensions, que només volem ajudar, cooperar. I això només ho sabem fer treballant i guanyant eleccions". Susana Díaz ha assegurat que respecta com ha confeccionat el seu equip el nou secretari general del partit.

"Elegeixi el que elegeixi el secretari general, que és la seva tasca elegir equip, farem pinya i guanyarem les lliçons autonòmiques que seran l'antesala de les municipals. El 2012, vam guanyar 9 de cada 10 municipis d'Andalusia i si fem el que hem de fer guanyarem en 9 de cada 10 perquè no hi ha cap més alternativa. Sentiu-vos orgullosos. Som un equipàs i Andalusia té un equipàs, i això no és motiu de complex sinó motiu d'orgull. Perquè el pulmó del PSOE d'Espanya és el PSOE d'Andalusia".