Granados: "Els que manaven al PP eren González i la seva mà dreta, Cifuentes"

L'exdirigent del PP vincula la presidenta de Madrid amb el seu antecessor detingut en la seva primera entrevista després de sortir de la presó

zentauroepp25148997 gra014  madrid  20 02 2014   fotograf a de archivo  madrid  170526141203

zentauroepp25148997 gra014 madrid 20 02 2014 fotograf a de archivo madrid 170526141203 / Ballesteros

2
Es llegeix en minuts

L'exconseller de la Comunitat i suposat cap de la 'trama Púnica', Francisco Granados, ha concedit la seva primera entrevista després d'abandonar la presó després de dos anys i mig i, sense esperar un minut, ha posat el ventilador contra Cristina Cifuentes, l'actual presidenta de la Comunitat de Madrid i enfrontada a bona part de l''aguirrisme'.

El que va ser número 3 d'Esperanza Aguirre, ha assenyalat que l'"únic" que manava a la Comunitat de Madrid i al PP de la regió era Ignacio González, detingut per l'operació Lezo. I, com a postil·la, ha aclarit que l'expresident tenia com a "mà dreta Cristina Cifuentes".

En una entrevista amb 'OK Diario', assenyala que ell no es va enfrontar a González perquè aquest no va tenir "mai rival en el poder del PP a Madrid" i per tant ell tenia clar quin era el seu lloc. "Això està molt bé per a les tertúlies però qualsevol que hagi seguit de veritat la informació a Madrid sap que l'únic que ha manat a la Comunitat i al partit és Ignacio González", ha assenyalat.

En aquest punt, incideix que el que va ser expresident, "durant molts anys", tenia "com a mà dreta Cristina Cifuentes". "Això és així. Les coses són com són. Dic Ignacio González per delegació d'Esperanza Aguirre. No dic que la presidenta no pintés res", afegeix.

ELS INFORMES DE L'OCU

Preguntat per si li han dolgut algunes reaccions del PP, ha apuntat que sí, precisament les de l'actual presidenta madrilenya "M'han dolgut les declaracions de Cristina Cifuentes. No sé si considera que els informes de la UCO sobre ella són de poca entitat i els meus han de ser de molta. Perquè els han fet els mateixos", ha dit.

Notícies relacionades

I recorda que la Comunitat de Madrid està personada com a acusació particular en el 'cas Púnica' i es "va oposar" que ell sortís de la presó quan hi havia estat dos anys. "És a dir, no es pot defensar la presumpció d'innocència al matí i després enviar els advocats de la Comunitat a demanar que es mantingui a la presó una persona que no ha sigut condemnada ni jutjada, perquè és incompatible".

"No es pot dir a la tele que un company teu de partit fa molt temps que és a la presó i després enviar els advocats perquè s'oposin que surti en llibertat. No és gaire congruent", ha destacat Granados, recalcant que va ser la Comunitat de Madrid presidida per Cristina Cifuentes.