Picabaralla entre Turull i Rabell per l'absència dels comuns a la reunió del referèndum

El portaveu de Junts pel Sí penja una foto de Domènech amb el Rei i li qüestiona la seva anunciada absència a la trobada convocada per Puigdemont

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

Que Catalunya en Comú no assisteixi a la reunió convocada aquest dilluns pel president de la GeneralitatCarles Puigdemont, per abordar la celebració d'un referèndum, després de la negativa del Govern a negociar-lo per la via pactada, no ha agradat al Govern. Encara menys la justificació. Els morats creuen que aquestes qüestions s'haurien de tractar al Pacte Nacional pel Referèndum.

Davant això, el portaveu de Junts pel Sí al Parlament, Jordi Turull, ha carregat a Twitter contra el líder d'En Comú PodemXavier Domènech, i ha penjat una foto seva amb el rei Felip durant la ronda de contactes per elegir el president del Govern. "Quan et convoca el màxim representant d'una institució per cortesia hi vas, aprofites i dius la teva. Res t'obliga a cap acord. ¿Era així, no?", li ha llançat Turull.

Notícies relacionades

Qui ha respost a la pregunta no ha sigut Domènech sinó el líder de Catalunya Sí que es PotLluís Rabell, que li ha aconsellat que "vigili els seus rampells demagògics" i li ha remarcat que "una cosa és un tràmit protocol·lari i una altra una reunió política que, per si mateixa, qüestiona el Pacte Nacional pel Referèndum".

Turull s'ha reafirmat que no és un "rampell" sinó una "constatació" i ha convidat els comuns a assistir a la reunió d'aquesta tarda per "exposar tot això que diuen". "¿On és el problema?", s'ha preguntat.