Patxi López: la secretaria general del PSOE "no és un bitllet cap a la Moncloa"

"No hi haurà mai un líder que sigui més important que el partit"

1
Es llegeix en minuts

El candidat a la secretaria general del PSOE Patxi López ha subratllat aquest divendres que "s'equivoca" aquell que pensi en el lideratge del partit com un "trampolí" a la Moncloa. En una entrevista a Antena 3, López ha remarcat que a les primàries d'aquest diumenge els militants socialistes "no elegirem només un nom, sinó quin partit i com ens presentem davant la societat espanyola".

En aquest sentit, ha indicat que l'important és solucionar la situació de divisió i de falta de projecte que té el partit, perquè si no se soluciona, és igual qui sigui el candidat electoral, ja que els ciutadans no els votaran.

Per això, el dirigent socialista ha insistit que la secretaria general del PSOE "no és un bitllet cap a la Moncloa" i el que ocupi aquest càrrec s'ha de dedicar "al cent per cent" i fins a "25 hores al dia" a la seva tasca per restaurar la situació del partit i evitar que el PSOE passi a la "irrellevància".

Notícies relacionades

A més, ha subratllat que "per sobre" d'ell, de Pedro Sánchez i de Susana Díaz -els altres dos candidats-, hi ha el PSOE. "Mai hi haurà un líder que sigui més important que el partit", ha remarcat.

Per això, davant les declaracions de diversos dirigents territorials en què vinculen el seu futur a qui guanyi les primàries aquest diumenge, López ha afirmat que "un militant socialista es queda sempre i ajuda" i no forma part del partit segons qui hi estigui al capdavant.