Iceta canta 'Como una ola' a 'Sálvame'

El líder del PSC va advocar per "cremar els armaris" perquè ningú hagi d'amagar la seva sexualitat

politica monegal iceta / periodico

1
Es llegeix en minuts

Miquel Iceta, el líder del PSC, va tornar a mostar ahir a la nit la seva faceta més frívola al confessar-se davant Jorge Javier Vázquez en el programa 'Sábado Deluxe'. El polític, de 56 anys, va parlar amb tota naturalitat sobre els seus gustos musicals i va taral·lejar 'Como una ola' de Rocío Jurado amb la mateixa prestància que va ballar el 'Dont't stop me know' de Queen en un míting amb Pedro Sánchez que es va fer famós.

"Ho necessitava per afrontar una campanya que es preveia dura", va explicar sobre el seu moment ballarí. Iceta va repassar algunes de les cançons que li va proposar el programa amb temes com 'Never gonna give you up', de Rick Astley, o 'I will always love you', de Whitney Houston. "A veure qui no ha vist cent vegades 'El guardaespatlles'", va dir.

Sobre Rocío Jurado, es va confessar fan de la cantant. “Un doll de veu a qui vaig veure una vegada en un concert a Sabadell i que per a mi sempre serà la gran Rocío”. 

El polític, que mai ha amagat la seva homosexualitat, també va recordar "els locals gais clandestins" de la seva joventut i com havia pujat a una carrossa en una festa del Dia de l'Orgull Gai. "Ara no ho faria tant, entre altres coses perquè hi posen unes persones que perdria…”, va replicar divertit. Iceta es va postular a favor de "cremar els armaris perquè ningú hi pugui tornar i sobretot perquè ningú es vegi obligat a estar-s'hi”.

Notícies relacionades

“A mi em va la marxa”, va confessar, i va explicar que entenia la fidelitat en la parella “potser no a la manera tradicional". "L'amor és un sentiment, però també és una voluntat”.

Iceta es va emocionar també al recordar Carme Chacón, que ha mort recentment, i com li havia anticipat que un dia els donaria "un ensurt".