Podem incorpora Ignacio González al 'Tramabús' com a "convidat especial"

"La realitat sembla que li posa gasolina a l'autobús", assegura Pablo Iglesias

c91zdpbxsaa8o2l

c91zdpbxsaa8o2l

1
Es llegeix en minuts

Dies després de la seva posada en marxa, Podem ha inclòs un "convidat especial" d'última hora al seu 'Tramabús': l'expresident de la Comunitat de Madrid Ignacio Gonzálezdetingut aquest dimecres per presumpte delicte de corrupció. El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco va ordenar el seu arrest per un presumpte delicte de desviament de fons públics de l'empresa de gestió de l'aigua Canal de Isabel II en benefici propi.

Notícies relacionades

A través del seu compte de Twitter, el partit morat ha anunciat amb una fotografia i un missatge la incorporació d'un nou dibuix, que han situat a la part frontal del vehicle: "Avui el 'Tramabús' té un convidat especial". Però no només això, també li han dedicat un vídeo de benvinguda.

Per la seva part, el secretari general de la formació, Pablo Iglesias, s'ha fet ressò d'unes paraules pronunciades a la cadena SER, que ha compartit amb diverses fotografies del 'Tramabús' a la seu del Canal de Isabel II, Ignacio González i la també expresidenta de la Comunitat, Esperanza Aguirre. "'La realitat sembla que li posa gasolina a l'autobús de Podem' sentit ara mateix a la Ser", ha escrit.