Esperanza Aguirre es posa a plorar al parlar de la possible culpabilitat d'Ignacio González

"Per a mi seria molt lamentable", afirma l'expresidenta madrilenya entre sanglots després de declarar com a testimoni en el judici del 'cas Gürtel'

A l’exterior l’esperaven alguns manifestants que li han proferit crits i insults. / ALTAS VIDEO

1
Es llegeix en minuts

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre s'ha posat a plorar aquest dijous al parlar de la possible culpabilitat del que va ser la seva mà dreta, Ignacio González.

Al sortir de l'Audiència Nacional després de declarar com a testimoni en el judici del 'cas Gürtel', Aguirre ha considerat que és un dia "molt trist" per a ella i que està "commocionada" per la detenció de González.

Notícies relacionades

"Si Ignacio González és culpable dels delictes de què presumptament se l'acusa, perquè no s'ha d'oblidar que la peça segueix sent secreta, per a mi, que he posat la meva confiança en ell durant tantíssims anys, és un pal verdaderament molt, molt, molt rellevant. I si no ho és, estic commocionada pel calvari que està passant i el que li queda per passar, perquè la justícia és molt lenta", ha declarat als periodistes.

"Mai ningú m'ha pogut acusar de fer res incorrecte... per a mi, això d'Ignacio González seria molt lamentable", ha afegit entre sanglots.