El comiat de la germana petita de Carme Chacón: "La meva germana estava en el seu millor moment"

La Mireia dedica un emotiu missatge a Instagram pels nombrosos condols rebuts

hermanas chacon

hermanas chacon

1
Es llegeix en minuts

Fa una setmana Carme Chacón moria a Madrid als 46 anys a causa d'una cardiopatia congènita que no li va impedir viure i aconseguir els seus somnis. Va ser la primera ministra de Defensa al mateix temps que va ser mare, malgrat que els metges li havien advertit que no podria tenir fills. La notícia de la mort va causar una gran commoció més enllà de la família socialista.

Dissabte la família de Carme Chacón va publicar des del perfil oficial de Twitter de la política socialista un missatge d'agraïment per totes les mostres de suport i afecte rebudes. 

Dos dies després de la mort, la seva germana petita, Mireia, també va publicar a Instagram un emotiu missatge al costat d'una foto feta a la porta de la vivenda de la Carme, al barri Chamberí de Madrid. Al missatge la Mireia explica que la Carme estava en el seu "millor moment personal, laboral i sentimental".

A la imatge es veuen dues espelmes i una nota que diu: "Amb carinyo per a la família Chacón". 

Notícies relacionades

La Mireia va voler agrair els nombrosos condols rebuts amb un "Gràcies" acompanyat d'un text en què agraïa "les mostres de carinyo: les polítiques, les dels amics, les espontànies tan màgiques com aquesta al portal de casa seva, les dels seus votants, fans, seguidors, socialistes... A tots. Perdó per les trucades no contestades, encara que la seva pèrdua no em deixa parlar. Ens queda el consol de saber que va viure intensament, i que ens va deixar molt feliç, estava en el seu millor moment personal, laboral i sentimental. T'estimo, Carme, i el cuidaré. Ets molt gran, m'has deixat molt sola. Intentaré ser la meitat de lluitadora que tu".

La germana de l'exministra es refereix al Miquel, el fill de la Carme, de 8 anys.

Temes:

Carme Chacón