Levy exigeix el cessament de David Fernàndez com a col·laborador de Catalunya Ràdio per l''escrache' a la seu del PPC

La diputada del PPC qualifica d'"inconcebible" que una persona que va participar en la protesta d'Arran intervingui de forma habitual en els mitjans públics

jregue33617440 barcelona  21 04 2016 ple al parlament de catalunya  rueda d170406102327

jregue33617440 barcelona 21 04 2016 ple al parlament de catalunya rueda d170406102327 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

La diputada del PPC al ParlamentAndrea Levy, ha registrat aquest dijous una pregunta a la Mesa de la Cambra sobre la participació del col·laborador habitual a Catalunya Ràdio i exdiputat de la CUP David Fernàndez en la protesta convocada per l'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran a la seu del PPC el dia 27 de març. 

Levy exigeix el cessament del cupaire perquè "el seu comportament és incompatible amb un servei públic d'informació neutral que Catalunya Ràdio ha de garantir". "No pot ser que aquest mitjà ofereixi un espai d'opinió a una persona que ha intentat impedir el normal funcionament d'un partit polític democràticament representat al Parlament", opina.

Notícies relacionades

La popular també ha criticat que hi hagi una "utilització permanent" dels mitjans públics "en favor del projecte independentista" i ha titllat d'"inconcebible que una persona que ataca el PP" sigui una de les "veus autoritzades d'opinió en els mitjans públics".

Mig centenar de joves van participar en l'acció a la seu del PPC, en què van col·locar urnes de cartró per exigir un referèndum sobre la independència de Catalunya "sí o sí" i van avisar els dirigents del partit conservador que "l'autodeterminació no es negocia".