PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA

Domènech: "Si hi ha una cosa que ens fa forts és la diversitat"

Colau reclama el referèndum però també un gir en la política social

zentauroepp37891937 dissabte  01 abril 2017 14 50   foto  acn   j lia p rez    c170401181435

zentauroepp37891937 dissabte 01 abril 2017 14 50 foto acn j lia p rez c170401181435

1
Es llegeix en minuts

Després d’una setmana moguda que s’acaba amb la decisió del líder de Podem, Albano Dante Fachin, de trencar amb el nou partit que estan creant els comuns, el dirigent d’En Comú Podem, Xavier Domènech, va presentar ahir la seva candidatura per liderar la nova formació. I ho va fer amb una defensa de la «diversitat» per poder construir un instrument amb el qual «superar la Catalunya de la desigualtat».

En un acte celebrat a l’antiga fàbrica Fabra i Coats el mateix dia que començaven les primàries per a l’executiva, Domènech va comparèixer acompanyat de tot el seu equip i de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que tot i que no és a la llista per a la direcció, sí que figura a la candidatura per a la coordinadora nacional del partit.

Notícies relacionades

«Sabem que la diversitat no ens fa febles; que si hi ha una cosa que ens fa forts és la diversitat. El contrari, l’homogeneïtat, ens fa febles», va subratllar Domènech, abans de recordar que en la seva proposta hi ha membres de totes les formacions, inclòs l’economista Vicenç Navarro, de Podem.

Durant el seu torn de paraula, Colau va reiterar la seva aposta pel referèndum, però també per fer un gir en la política social. «Sabem que hem de guanyar i conquistar la sobirania, i sabem que la relació amb l’Estat està absolutament bloquejada, per això treballem de manera constant i persistent pel referèndum. Però no podem esperar, volem conquistar la sobirania en tots els fronts i ho volem fer ara mateix», va recalcar Colau.