Rivera: "Mas es va convertir en independentista quan va començar el procés judicial del 4%"

El president de Ciutadans assegura que amb el 'cas Palau' s'acaba "una etapa en què CDC s'ha cobert amb la bandera per tapar la cartera"

jregue37588680 madrid 08 03 2017 pleno del congreso  sesi n de control al g170310113047

jregue37588680 madrid 08 03 2017 pleno del congreso sesi n de control al g170310113047 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts

El president de CiutadansAlbert Rivera, ha assegurat aquest divendres que l'expresident de la GeneralitatArtur Mas, "es va convertir en independentista just quan van començar els processos judicials contra el 4%". En aquest sentit, ha considerat que amb el judici pel 'cas Palau', en què Millet i Montull van assegurar que Ferrovial va utilitzar el Palau de la Música per pagar comissions il·legals al partit nacionalista a canvi d'obra pública, "s'acaba una etapa en què Convergència s'ha cobert amb la bandera per tapar la cartera".

En declaracions a TVE, el líder taronja ha assenyalat que no el sorprèn el que transcendeix de les investigacions sobre la trama del 3%trama del 3% i ha comentat que quan el seu partit "posava en dubte al Parlament l'honorabilitat de Pujol o de Mas" els "titllaven de bojos".

Sobre el possible retorn de l'expresident a la primera línia de la política catalana, Rivera ha dit que "si Mas tenia alguna confiança, amb això s'esgota".

ESTABILITAT EN PERILL PER LA CORRUPCIÓ

Notícies relacionades

D'altra banda, el president de Ciutadans ha demanat al president del GovernMariano Rajoy, que no posi en perill l'estabilitat "per no complir la paraula donada" i li ha suggerit, a ell i al PP, que "s'asserenin, es tranquil·litzin" i vagin complint el que han pactat, també en corrupció.

Rivera ha assegurat que el pacte en els temes econòmics i socials va avançant però en el tema de corrupció "Ciutadans i el PP són antagònics". No obstant, ha deixat clar que el seu partit no té intenció de trencar la legislatura, fer tripartits o qualsevol tipus de pacte i que tampoc contempla un avançament electoral, ja que creu que seria "molt poc assenyat" posar Espanya "de cap per avall per no voler investigar la corrupció".