EL 'CAS PALAU'

Ferrovial nega un tracte de privilegi en l'adjudicació d'obres

La constructora assenyalada per Millet assegura que té "tolerància zero" amb la corrupció

Va passar durant molts anys. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Ferrovial Agroman, filial del grup Ferrovial, ha reaccionat a la declaració de l'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet, que ha confessat en seu judicial donacions de la constructora a CDC a canvi d'obra públicaCDC, negant la major. En un comunicat, ha reiterat que no va obtenir tracte de favor per part de la Generalitat i que té "tolerància zero" amb la corrupció.

La companyia afirma que les adjudicacions d'obra pública "es van realitzar en tots els casos a les ofertes amb millor puntuació global i millor valoració econòmica", sense cap tracte de privilegi. 

La companyia subratlla que practica una política de "tolerància zero" amb la corrupció i que opera en els mercats internacionals més exigents amb les conductes empresarials. Recorda que el seu Codi d'Ètica Empresarial prohibeix a directius i empleats "suborns a autoritats i funcionaris públics" i "donar a tercers o rebre de tercers pagaments indeguts de qualsevol tipus".

Notícies relacionades

L'empresa insisteix que el patrocini del Palau "sempre va ser públic i que es van obtenir les contraprestacions habituals en aquest tipus d'activitat cultural". Segons indica a la nota, sempre es van celebrar els actes culturals previstos en els convenis de col·laboració i "es van obtenir els avantatges de publicitat i imatge" propis d'aquest tipus d'acords.

Ferrovial Agroman sosté que confia en l'acció de la justícia i que és la primera interessada que els fets s'aclareixin com més aviat millor.