'Peineta' de Pablo Crespo a l'arribar a l'Audiència Nacional

El que va ser mà dreta de Correa en la trama Gürtel respon així als insults que li han dedicat alguns congregats davant els jutjats

Crespo ha respost amb salutacions i una ’peineta’ als que l’insultaven a la porta de l’Audiència Nacional. / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'exsecretari d'organització del PP a Galícia i mà dreta de Francisco CorreaPablo Crespo, comparteix amb Luis Bárcenas alguna cosa més que un lloc al banc dels acusats del 'cas Gürtel': la seva manera de respondre a les crítiques amb un gest contundent com la 'peineta'.

Crespo ha aixecat el dit cor aquest dilluns a un grup de persones que l'increpaven a les portes de l'edifici de l'Audiència Nacional a San Fernando de Henares (Madrid), on se segueix el judici a la primera època de Gürtel (1999-2005).

Notícies relacionades

Com es pot veure en el vídeo sobre aquestes línies, l'exdirigent popular ha arribat acompanyat de la seva advocada i primer s'ha limitat a somriure i saludar amb la mà els seus 'groupies', però just quan estava a punt de traspassar la porta ha fet una 'peineta', sense donar temps als seus destinataris a respondre-li.

Aquesta imatge recorda la manera en què Bárcenas, el febrer del 2013, va saludar els periodistes que l'estaven esperant a l'aeroport de Barajas quan va arribar del Canadà.