Malestar a Catalunya Ràdio per la plantada d'Arrimadas a Terribas

La líder de Ciutadans concedeix una entrevista a Susanna Griso (A-3) a la mateixa hora que tenia programada la cita amb la ràdio pública

20170123---ins-arrimadas

20170123---ins-arrimadas

1
Es llegeix en minuts

El malestar Catalunya Ràdio per la plantada d'aquest dilluns d'Inés Arrimadas és notable. La líder de Ciutadans i cap de l'oposició, Inés Arrimadas, tenia programada una entrevista amb Mònica Terribas a 'El matí de Catalunya Ràdio' a les 8.30 hores, segons va anunciar la mateixa ràdio en una convocatòria divendres passat, però on ha aparegut ha sigut amb Susanna Griso a Antena 3, al programa 'Espejo público'.

"El partit va optar per prioritzar Antena 3", han explicat a aquest diari fonts de l'emissora pública, que han confirmat que tenien tancada l'entrevista, però divendres a primera hora de la tarda va ser anul·lada.

Notícies relacionades

Catalunya Ràdio va enviar ahir diumenge una rectificació als mitjans en què informava que l'entrevista s'havia anul·lat.

Es dona la circumstància que Arrimadas serà nomenada aquest dilluns portaveu nacional de Ciutadans durant la reunió de l'executiva del partit a Madrid.