Albiol denuncia un usuari de Facebook per amenaçar-lo de mort

"Si tinguéssim una escopeta de canons retallats i disposéssim de 20 cartutxos... ¡Difícil elecció!", li va dir l'internauta al coordinador general del PPC

albiol

albiol

1
Es llegeix en minuts

Les xarxes socials segueixen plenes d'exaltats i trols que carreguen amb tota la violència verbal contra polítics d'un signe o un altre. Si en les últimes setmanes el president Carles Puigdemont ha sigut víctima de diverses amenaces de mort, en aquesta ocasió ho ha sigut el coordinador general del PP català, Xavier García Albiol. El dirigent popular ha denunciat aquest dimecres un usuari de Facebook pel mateix motiu.

“Si tinguéssim una escopeta de canons retallats i disposéssim de 20 cartutxos… Difícil elecció!!!… Per on començaríem?", va escriure un tal Augusto Lebourgeois com a comentari a una notícia del diari 'Ara' en què s'informava que "el PP torna a qualificar l'escola catalana de 'formadora' d'independentistes".

CONVERSA AMB JORDI JANÉ

Notícies relacionades

Albiol ha telefonat al conseller d'Interior, Jordi Jané, per comunicar-li els fets i li ha explicat que presentarà una denúncia davant els Mossos d'Esquadra. En aquest sentit, el dirigent del PP també li ha agraït la disposició i les facilitats ofertes per formalitzar la denúncia i investigar l'amenaça.

“Entre tots hem d'acabar amb aquests personatges, que, amb noms i cognoms o de manera anònima, es dediquen a amenaçar polítics per les xarxes socials”, ha manifestat Albiol.