El PSC es queda amb tres regidors a Sabadell i passa de primera a cinquena força

Dos dels cinc regidors socialistes abandonen el partit, encara que conserven l'acta i passen a no adscrits

zentauroepp26954165 josep ayuso161220225141

zentauroepp26954165 josep ayuso161220225141

1
Es llegeix en minuts
ALBERT SEGURA / SABADELL

El PSC de Sabadell passarà de ser la primera força en nombre de regidors del consistori a la cinquena després de la renúncia de dos regidors a seguir formant part del partit. Es tracta de Lluís Monge i Carles Bosch, els dos membres del govern municipal quan els socialistes ostentaven l'alcaldia, primer amb Manuel Bustos i posteriorment amb Joan Carles Sánchez.

Monge i Bosch han decidit renunciar després de no coincidir amb el rumb que ha pres la formació ni a nivell local, on consideren que no s'ha treballat suficientment des de l'oposició, ni a nivell nacional, donat que no comparteixen el posicionament en clau sobiranista que ha adoptat el PSC.

Notícies relacionades

Els dos regidors han traslladat la seva decisió a la formació, i es farà efectiva en el ple d'aquest dijous, on el PSC ja es presentarà amb només tres regidors dels cinc que tenia en l'anterior sessió plenària. Els dos regidors dimissionaris mantindran l'acta de regidor, per la qual cosa passaran a ser considerats regidors no adscrits.

Les dues dimissions converteixen el PSC en cinquena força al ple, quan va ser la formació més votada a les passades eleccions municipals. El grup socialista es compon ara de Josep Ayuso, al capdavant, Cristian Sánchez i Anna Carrasco. Tant Unitat pel Canvi com ERCCrida per Sabadell i CiU tenen quatre regidors cada grup; Ciutadans, tres; Guanyem, dos, i el PP, un.

Temes:

PSC PSC