¿Enric Millo s'ha fotografiat alguna vegada amb una estelada?

El delegat del Govern també respon a preguntes sobre Joan Puigcercós i Josep Antoni Duran Lleida

Enric Millo, nou delegat del Govern a Catalunya. / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
Rafa Julve
Rafa Julve

Periodista

ver +

El nou delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, afirma en una entrevista amb EL PERIÓDICO que "quan arriba a un acord, Puigdemont compleix la seva paraula". Aquí respon a altres preguntes relacionades amb la seva etapa anterior.

-L'exlíder d'ERC Joan Puigcercós ha dit en més d'una ocasió que vostè, després de marxar d'Unió i abans d'entrar al PP, es va reunir amb ell i es va oferir per entrar a Esquerra. ¿És veritat?

-No. No només no és veritat, sinó que, a més, ell sap que no és veritat i m'ha reconegut en privat que no és veritat.

-En la seva època com a dirigent de CiU, ¿es va fotografiar alguna vegada amb una estelada?

-Jo no recordo haver-ho fet. Ah, perdó, [amb ell encara a Unió] hi va haver una festa a Salt que alguns han tret després, quan el PP tenia un pacte amb CiU en aquella localitat, i en aquesta festa, crec que a les Barraques, hi va haver una mica de broma i per allà va sortir una estelada i vam sortir uns quants retratats al costat de l'estelada que tenien els d'ERC, que també donaven suport al govern municipal, que estava sustentat per CiU, ERC i el PP. Crec que algú ha intentat utilitzar aquesta anècdota, divertida d'altra banda, per intentar explicar coses que no responen a la realitat.

-¿L'ha felicitat l'exlíder del seu expartit, Josep Antoni Duran Lleida, de qui s'ha dit més d'una vegada que volia ser ministre, pel seu càrrec com a delegat del Govern?

Notícies relacionades

-No. No, no. Fa molt de temps que no tenim contacte.