ATAC AL MIG DEL CARRER

Diversos ultres agredeixen un activista sense sostre en la concentració franquista del 20-N a Madrid

 Diversos franquistes agredeixen l’activista sense sostre Lagarder en la concentració del 20-N a Madrid. / DIEGO RODRIGUEZ VEIGA

1
Es llegeix en minuts

L'activista sense sostre Lagarder ha denunciat aquest diumenge haver sigut agredit per un grup d'ultres que assistien a la concentració franquista del 20-N a Madrid. El jove indigent ha publicat un vídeo a Twitter en què es mostra el moment de l'agressió, després que es presentés al lloc amb un cartell en què es llegia 'Franco assassí'.

En el vídeo s'observa com diversos homes agredeixen l'activista romanès i després dos agents de policia se l'emporten. En el vídeo, Lagarder afirma que almenys set persones li han clavat una pallissa, incloses puntades al cap i al pit

Notícies relacionades

En el seu compte de Twitter (on té gairebé 24.000 seguidors), l'activista pels drets humans ha explicat que després de l'atac ha anat a urgències i que a l'hospital li han passat una factura. "Em sembla una vergonya que un hospital públic demani pagar la sanitat a les persones sense recursos agredides pels nazis", ha denunciat Lagarder, que també ha assegurat que no pensa pagar la factura i que presentarà una denúncia policial per l'agressió.

En la manifestació d'aquesta tarda a Madrid en homenatge a Franco, amb motiu del 41è aniversari de la mort del dictador, hi han participat unes 200 persones.