'Interviú' va revelar els excessos de Rita Barberá

L'exalcaldessa de València va carregar als comptes municipals 60.000 euros en despeses de restauració i locomoció entre el 2010 i el 2014

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

Rita Barberá no està per "cutreries" i així ho va proclamar abans de les últimes eleccions municipals, aquelles que van suposar la seva expulsió de l'Ajuntament de València després de 24 anys d'alcaldessa. I és que ja són coneguts els excessos de Barberá, alguns dels quals va carregar a les arques municipals.

Notícies relacionades

De moltes d'aquestes excentricitats en va informar a bastament la revista 'Interviú', que aquesta setmana repassa alguns dels reportatges publicats sobre les despeses de luxe i viatges que van fer que la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia Nacional (UDEF) conclogués que hi ha dubtes sobre aquests desemborsaments.

Segons la revista, les despeses en restauració i locomoció van pujar a més de 60.000 euros entre els anys 2010 i 2014. Alguns exemples: habitacions d'hotel a 700 euros la nit, escapades a Madrid d'un dia per 1.000 euros, 700 euros per llogar un cotxe amb xòfer durant set hores a la capital, o les voluminoses factures d'hotels de luxe per als seus escoltes quan l'exalcaldessa estava de vacances.