CORRUPCIÓ.CAT

Els millors gags de Fèlix Millet a 'Polònia'

El saquejador del Palau s'ha convertit en un dels personatges del programa

Fèlix Millet Polònia tv3

Fèlix Millet Polònia tv3
tv3 Polònia Millet

/

1
Es llegeix en minuts

'Polònia', el programa de sàtira política de TV-3, no s'oblida de ningú. La corrupció, gran tema de la política, a Catalunya i fora de Catalunya, apareix habitualment en el programa produït per Minoria Absoluta. Fèlix Millet, un dels principals implicats en el 'cas Palau', també té el seu àlter ego. Aquest saquejador confés, imitat magistralment per Queco Novell, es retrata en diversos gags sobre la història policial, política i judicial del Palau de la Música. Així, se l'ha parodiat per les dilacions en la seva declaració davant el jutge o la seva criticada no entrada a la presó.

Notícies relacionades

En una de les paròdies més celebrades Millet es converteix en 'El llop del Palau', una adaptació d''El lobo de Wall Street', on es retrata el personatge en el seu pla per lucrar-se, els seus excessos i també la seva impunitat.

L'exdirector del Palau apareix en altres vídeos acompanyat pels Pujol, Bárcenas o Urdangarin. En una cèlebre paròdia se'ls pot veure acomiadant-se, com si fos un funeral, dels bitllets de 500 euros.