DE TORNADA A LES URNES

Les eleccions disparen ara l'interès per les platges a Andorra

Coincidint amb l'enquesta prohibida de 'El Periòdic d'Andorra', les xarxes s'omplen de missatges sobre l'evolució del preu de la fruita andorrana

combo

combo

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Com ja va passar just abans del 20-D, les eleccions han tornat a disparar l'interès pel mercat de la fruita d'Andorra. No només això, sinó que, amb l'arribada de l'estiu, també s'ha despertat al país pirinenc la curiositat per l'estat de les platges a Espanya.

Aquesta setmana, en què està prohibida la publicació i difusió d'enquestes a Espanya, 'El Periòdic d'Andorra' publica des d'aquest dimarts sondejos diaris sobre el 26-J. I des d'avui s'ha disparat a les xarxes l'interès per saber el preu de l'aigua, les maduixes, les albergínies, les taronges, i els tomàquets, cinc queviures de colors coincidents casualment amb els dels principals partits que concorren a les urnes.

Amb el 'hashtag' #queremosnuestrafruta i #disfrutalafruta s'ha evidenciat la voracitat existent a les xarxes socials per saber quins són els béns més preats en el cistell de consum. El compte de Twitter @Electograph fa un seguiment diari del mercat andorrà. 

  

Notícies relacionades

Al compte de @Electomania, amb el 'hashtag' #turismoandorrano, estan fent un seguiment de les platges preferides per una mostra de 350 andorrans. Les han classificat per colors: les de bandera blava són "ordenades, decents i eficients, però estan plenes de gavines"; la de bandera vermella són "obertes, agradables i raonables, però hi ha qui es queixa que els seus xiringuitos s'estan buidant"; les de bandera taronja, "atractives, netes i juvenils, però pateixen de grans corrents, hi bufa vent de llevant o de ponent"; les de bandera morada són "trencadores, sorolloses i divertides, amb aigua cristal·lina com les costes veneçolanes i sorra blanca com el desert iranià"; i finalment hi ha altres banderes, "platges independents: hi onegen altres banderes, reclamen un estatus especial".