Ampliada la querella contra Alberto San Juan per representar l'obra dels titellaires

L'actor, juntament amb la també actriu Gloria Muñoz, havien sigut ja querellats per escenificar l'obra l'abril passat

ccuellar33032520 barcelona 03 03 2016 icult alberto san juan antes 160517122931

ccuellar33032520 barcelona 03 03 2016 icult alberto san juan antes 160517122931 / Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
CARLOS CUÉLLAR / BARCELONA

La representació de l'obra de teatre "La bruja y don Cristóbal", per la qua van ser  imputats els titellaires Alfonso Lázaro i Raúl García, ha sigut el motiu de l'associació Dignidad y Justicia per ampliar la querella contra els actors Alberto San Juan i Gloria Muñoz. Tots dos van escenificar la mateixa obra dies després d'haver sigut interposada contra tots dos una primera querella pel mateix fet.

"El dia 28 d'abril de 2016, en ocasió de la representació d'una obra al Teatre del Barrio de Madrid, els querellats Alberto San Juan i Gloria Muñoz, han tornat a representar fragments de l'obra "La bruja y don Cristóbal" en què s'han tornat a representar les escenes i la pancarta amb la llegenda "Gora Alka ETA" per les quals es van obrir les presents diligències", cita la querella.

Els actors Alberto San Juan i Gloria Muñoz van representar aquell dia a Madrid aquesta part de l'obra dels titellaires investigats per enaltiment del terrorisme en un acte de suport als dos acusats.

Notícies relacionades

"Com ja va passar en la representació que va motivar l'obertura de les presents diligències prèvies, durant el desenvolupament de l'obra es van tornar a escenificar accions violentes, com el penjament d'un guinyol vestit de jutge, l'apunyalament d'un policia i la violació d'una monja i l'apunyalament posterior amb un crucifix", descriu la querella presentada per Dignidad y Justicia. 

L'ampliació es dirigeix al mateix Jutjat Central número dos de l'Audiència Nacional en què s'instrueix la causa original.