Alberto San Juan representa l'obra dels titellaires imputats per enaltiment del terrorisme

Durant la representació, l'actor ha mostrat el cartell amb l'expressió 'Gora Alka ETA' que va originar la polèmica

 

  / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts

L'actor Alberto San Juan, juntament amb la també actriu Gloria Muñoz, han representat aquest dijous a Madrid l'obra de teatre 'La bruja y don Cristóbal', per la qual van ser imputats els titellaires Alfonso Lázaro i Raúl Garcíatitellaires  per un suposat delicte d'enaltiment del terrorisme durant la celebració del Carnaval a Madrid.

San Juan i Muñoz han anat narrant fragments del guió de l'obra al costat de titelles moguts per membres de les companyies Le Guinyol Orthopedic i Lucas Locus, i arribat el moment, han mostrat el cartell amb la mateixa llegenda que va originar la seva detenció i posterior imputació: 'Gora Alka ETA'.

Notícies relacionades

La representació forma part d'un homenatge als dos titellaires investigats organitzat al Teatro del Barrio de Madrid, en què també han participat els cantants Cessar Strawberry i Santiago Auserón.

"El jutge de l'Audiència Nacional Ismael Moreno està de guàrdia, o sigui que a veure si se'ns carrega a tots o no", ha ironitzat el moderador de l'acte quan s'ha acabat la representació.