Mas-Colell veu un error fixar un termini per a la independència

L'exconseller d'Economia assegura que el calendari de 18 mesos és un "factor distorsionador" i que genera "tensions innecessàries"

1
Es llegeix en minuts

L'exconseller d'Economia Andreu Mas-Colell ha considerat aquest dimarts que el calendari de 18 mesos fixat per Junts pel Sí i la CUP per arribar a la independència és un "factor distorsionador" i que genera "tensions innecessàries", que ha augurat que continuaran si es manté el "compte enrere".

"Més valdria que tinguéssim clar quina és la direcció i posem la màxima energia en la direcció correcta i ens deixem de comptes enrere", ha afegit en una entrevista a Catalunya Ràdio, al mateix temps que ha destacat que la trajectòria que està seguint la política és la "correcta".

HISENDA PRÒPIA

Notícies relacionades

Respecte a la creació d'una Hisenda pròpia, ha indicat que la independència necessita una màquina de gestió que funcioni, i que el marge de l'Agència Tributària de Catalunya (ATC) per enfortir-se dins del marc competencial actual "és molt gran".

"Tot el que es pugui estar fent abans i ara a l'Agència Tributària està plenament justificat per les competències actuals que té la Hisenda catalana a l'Estatut", ha assegurat.