acte amb militants a canàries

Andrea Levy: "Catalunya no serà independent mai, mai"

"No podem permetre lliçons dels que tenen molts casos de corrupció a les seves files", sosté la vicesecretària del PP en un acte a Fuerteventura

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Andrea Levy, vicesecretària d'estudis i programes del PP i diputada al Parlament pel grup popular, s'ha expressat aquest divendres amb total contundència respecte del debat sobiranista. "Catalunya no serà independent mai, mai", ha sentenciat durant una visita a Fuerteventura. La dirigent del PPC, en atenció als mitjans de comunicació i en actes amb militants del partit, ha volgut subratllar que el seu partit "apostarà per la unitat d'Espanya des del Govern i des de l'oposició".

Notícies relacionades

En una entrevista a Onda Fuerteventura, Levy també ha llançat un dard al conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, que al seu perfil de Twittter es qualifica de "Minister of Foreign Affairs, Institutional Relations & Transparency, Catalan Government", i ha dit que "un no pot voler ser allò que no és. No poden anar pel món dient que són ministres de Catalunya". També ha denunciat que des del Govern de la Generalitat s'estiguin "destinant fons per a la creació d'estructures d'Estat".

LA CORRUPCIÓ 

Preguntada pels escàndols que esquitxen el seu partit, Levy ha sigut molt directa contra altres partits. "No podem permetre lliçons dels que tenen molts casos de corrupció a les seves files", ha subratllat. També ha aprofitat per atacar els socialistes i acusar-los de fer "política des del sectarisme, com el que va fer aquesta setmana el PSOE a Pontevedra declarant persona no grata Mariano RajoyMariano Rajoy".