Muntatges i investidura

La firma del pacte Sánchez-Rivera, en mems

L'enginy dels tuiters avalua l'acord entre el PSOE i Ciutadans

lememe

lememe

1
Es llegeix en minuts

La imatge, el líder del PSOE, Pedro Sánchez, i el de CiutadansAlbert Rivera, firmant el text pactat entre les dues formacions per intentar formar un nou Govern. Un al costat de l'altre compartint taula i amb el bolígraf a la mà. El diàleg -fictici- és aquest:

"- ¿En la de quant és 90 + 40, tu què hi has posat, Pedro?

- 176.

- Ah, igual que jo". 

La humorística recreació de l'escena, com un examen bàsic de matemàtiques, és del tuiter sevillà @gerardotc. La realitat és que el pacte no arriba als 176 diputats necessaris per investir president en la primera votació. "Ni de Govern ni d'investidura", emfatitzava aquest dimarts Pablo Iglesias, el líder de Podem, partit que aquest dimecres ha trencat les negociacions amb els socialistes. Una situació ingovernable i còmica ja per a alguns, que aprofiten per fer sorna del moment polític i d'algunes de les imatges que comporta.

Notícies relacionades

Aquest dimecres, arran de la firma del pacte, els ha tocat estar al centre de la diana de Twitter a Sánchez i Rivera. I com ja és habitual en escenes d'aquesta mena, un personatge inesperat i confós, Vincent Vega, el famós gif del personatge interpretat per John Travolta a 'Pulp Fiction'.John Travolta'Pulp Fiction'

A continuació, alguns dels mems: