Podem demana una reunió entre Iglesias i Sánchez per començar a negociar

La força morada insisteix que els socialistes rebutgin arribar a un acord amb Ciutadans

epons32673215 madrid  05 02 2016  pedro s nchez  psoe  y pablo i160205130414

epons32673215 madrid 05 02 2016 pedro s nchez psoe y pablo i160205130414 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

Podem ha rebutjat la mà estesa del PSOEPSOE per iniciar aquest mateix dimarts les reunions dels seus respectius equips negociadors per avançar en les converses sobre la formació del nou Govern. Segons han explicat a l'agència Europa Press fonts del partit morat, no s'asseuran a treballar fins que els líders de tots dos partits, Pablo Iglesias i Pedro Sánchez, es trobin i el secretari general socialista hagi donat el seu vistiplau a la proposta feta pel primer aquest dilluns.

Podem, segons les mateixes fonts, considera "lògic" que, després de presentar un document amb una oferta concreta, Iglesias i Sánchez es reuneixin per analitzar-la. A més, insisteixen que és fonamental per avançar junts que el PSOE rebutgi arribar a un acord amb Ciutadans.

Notícies relacionades

Fins que no es donin aquestes dues condicions, la força morada es nega que arrenquin les converses entre els equips negociadors.

Aquest és el missatge que el número dos de Podem, Íñigo Errejón, té previst traslladar-li al portaveu parlamentari socialista, Antonio Hernando, quan aquest li telefoni per intentar organitzar una reunió dels equips negociadors, tal com ha avançat el dirigent socialista.