EXCLUSIVA D''INTERVIÚ'

La vida de Carlos Fabra a la presó d'Aranjuez

Conegut com a "Don Carlos" o "senyor F", viu "relaxadament", renega del PP i commina els reclusos a no votar Rajoy

 

  / INTERVIÚ

1
Es llegeix en minuts

Carlos Fabra, el fins fa poc totpoderós baró del PP i exlíder d’aquest partit a Castelló, continua sent totpoderós a la presó d’Aranjuez, on compleix una condemna de quatre anys de presó per defraudar 700.000 euros a Hisenda. Així es desprèn del reportatge en exclusiva que aquesta setmana publica la revista Interviú , que ha seguit el dia a dia de Fabra i desvela com és la seva vida entre reixes. 

Fabra compleix «relaxadament» la seva pena al mòdul tres de la presó, que comparteix amb 60 interns més, molts d’aquests jubilats i extoxicòmans. Un relax que queda ben patent a les fotografies, en les quals se’l veu tranquil, bevent un refresc al pati, controlant els canals de televisió amb el comandament a distància, jugant al dòmino o parlant per telèfon. 

RENEGA DEL PP

Notícies relacionades

Segons diversos testimonis recollits per Interviú , «Don Carlos» o «senyor F», noms amb els quals es coneix Fabra a la presó, rep un tracte privilegiat, es dedica a renegar del PP i fins i tot anima tothom a no votar Mariano Rajoy.

Es guanya els presos convidant-los a refrescos, cafè i patates i és l’intern del mòdul tres que rep més correspondència.