Ciutadans esborra un tuit en què s'al·ludia que l'Ibex reclama un pacte Rajoy-Sánchez

"C's ja ni dissimula. Els seus caps els escriuen els missatges", ha denunciat Monedero a la xarxa social

ciudadanos

ciudadanos

1
Es llegeix en minuts

Ciutadans s'ha vist immers aquest dimarts en una polèmica a Twitter després de compartir a la xarxa social, a través del compte oficial del partit, una notícia del diari 'El Mundo' en què s'al·ludia que les empreses de l'Ibex 35 reclamen a Pedro Sánchez i Mariano Rajoy "que anteposin l'acord als seus interessos". Aquest tuit, que ha sigut eliminat posteriorment, ha fet les delícies d'aquells que consideren que Ciutadans és el "partit de l'Ibex".

Li ha faltat temps a un dels fundadors de PodemJuan Carlos Monedero, per utilitzar aquest tuit en contra de la força d'Albert Rivera. "Ciutadans ja ni dissimula: els seus caps els escriuen els missatges", ha escrit adjuntat el missatge en qüestió.

Notícies relacionades

Moments després que Monedero llancés el seu tuit, Ciutadans ha eliminat el seu, i per això ja no es pot consultar. No obstant, els tuiters són ràpids i algun ha realitzat una captura de pantalla en què es pot veure el missatge esborrat. Un d'ells, amb l'eloqüent nom de @cspescados, ha afegit fins i tot una entrevista que va concedir Rivera a eldiario.es en què assegurava que riu "una estona" quan li diuen que són "el partit de l'Ibex".

Un altre membre destacat de Podem, Pablo Echenique, també ha fet mofa de la situació i ha considerat que si C's ha esborrat el tuit és perquè hi havia un error de nombre gramatical: en lloc de "l'Ibex demana" hauria d'haver posat "l'Ibex demanem".