ELECCIONS GENERALS

Primer van ser els 'hipsters' i ara, els 'motards'

El PP torna a llançar un vídeo per recalcar la diversitat dels seus votants

Vídeo del PP, amb motards / periodico

1
Es llegeix en minuts

Nou vídeo de la factoria de campanya del PP. Si fa una setmana els conservadors van remoure les xarxes socials amb el seu espot 'Hipsters', a la recta final per a les eleccions de diumenge han llançat 'Motards', una seqüela del primer amb què tornen a insistir en la diversitat dels seus votants.

Si al primer vídeo, els populars relataven que un vegà, ciclista i que dedica els estius a "salvar les balenes" havia optat per recolzar el PP el 20-D (amb el consegüent disgust de la seva nòvia i els seus amics), al d'ara hi apareix un grup de 'motards' en un bar que riuen al veure a la televisió, precisament, l'espot dels 'Hipsters'.

Notícies relacionades

"Quin anunci, i es pensen que un 'hipster' els votarà", diu un d'ells, i els altres es posen a riure. I segueix: "Com si els haguéssim de votar un de nosaltres". El grup segueix rient, però a un d'ells en aquell moment el somriure forçat el delata: ell també votarà el PP... "No fotis, Manuel", afegeix el primer. "Som el partit més votat perquè ens vota molta gent. Pensa sense prejudicis", diu el vídeo.

LA POLÈMICA AMB EL 'HIPSTER' DE RAJOY

Mariano Rajoy va aprofitar la campanya dels 'hipsters' per penjar a Twitter una fotografia amb un suposat 'hipster'. No obstant, la mateixa xarxa social va desemmascarar l'acompanyant del president: a més de confessar ser un amant dels toros, la Setmana Santa andalusa o el Rocío, va arribar a tuitejar el 2013 un missatge del partit ultra Alba Daurada per felicitar el Dia de la Hispanitat.