Fins i tot els 'hipsters' voten el PP

El nou vídeo de campanya dels conservadors destaca que entre els seus votants hi ha moltes sensibilitats, estrats socials i estils culturals

’Pensa sense prejudicis’, el nou vídeo de campanya 20-D del Partit Popular. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un 'hipster' és l'últim protagonista de la campanya del PP per a les eleccions generals del 20-D. El personatge en qüestió surt en un vídeo dels conservadors que, en clau d'humor, intenta reivindicar que els seus votants no responen a un únic perfil. Segons explica el partit en un comunicat, entre els seus electors es poden trobar múltiples sensibilitats, estrats socials i estils culturals. En resum, que fins i tot els 'hipsters' voten el PP.

El vídeo, que dura aproximadament dos minuts, comença amb una conversa entre dues noies i dos nois. Una de les noies comenta a la resta que està molt preocupada perquè el seu company, vegà, ciclista i que dedica els estius a "salvar les balenes", ha decidit que en els comicis del 20-D dipositarà a l'urna la papereta del PP.

Notícies relacionades

"Van parlar de rescat i estan generant ocupació", afirma a manera d'explicació Raúl, el 'hipster' protagonista, presentat amb barba, ulleres de pasta, tirants i gorra de llana. I completa la justificació afegint que "els altres" tampoc li generen "gaire confiança". "Que jo sàpiga, Rajoy no té res en contra de les balenes", remarca davant els seus amics, que es mostren desolats i donen mostres de no comprendre la seva elecció política.

SENSE PREJUDICIS

"Som el partit més votat perquè ens vota gent molt diferent", finalitza el vídeo, que recorre també a l'eslògan 'Pensa sense prejudicis'. En un comunicat, el PP ha explicat que amb aquest vídeo "recorre a l'humor com una mostra de complicitat tant amb els que ja recolzen el partit com als que no ho fan basant-se en prejudicis d'altres temps".