Pedro Sánchez al fòrum Primera Plana, en directe

El secretari general del PSOE arrenca la campanya de les generals a Barcelona al col·loqui d'EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Jose Rico
Jose Rico

Coordinador de les seccions de Política, Internacional i Economia

Especialista en política catalana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de donar el tret de sortida, aquesta nit a Getafe, a la campanya socialista per a les eleccions generals del 20-D, el secretari general del PSOEPedro Sánchez, recala aquest divendres a Barcelona, on oferirà una conferència al fòrum Primera Plan@ d'EL PERIÓDICO.

El candidat socialista a la Moncloa desgranarà les principals mesures del programa amb què concorre als comicis, sense deixar de banda la qüestió catalana, després d'una setmana en què segueix la situació de bloqueig en les negociacions per investir president i en què el Tribunal Constitucional ha anul·lat la declaració rupturista aprovada pel Parlament amb els vots de Junts pel Sí i la CUP.

La web d'EL PERIÓDICO ofereix un seguiment al minut de la intervenció de Sánchez.


Notícies relacionades

11.05 hores. El director d'EL PERIÓDICO, Enric Hernàndez, inicia la conferència col·loqui de Sánchez, a la qual assisteix la plana major del PSC i la candidata dels socialistes catalans, Carme Chacón.

10:57 horesPedro Sánchez acaba d'arribar a l'hotel Rey Juan Carlos de Barcelona. El candidat del PSOE ha anunciat en català a través de Twitter el seu aterratge a Barcelona.