TORNA AL RUM-RUM MEDIÀTIC

El 'petit Nicolás', dels 'selfies' al Senat

El jove impostor anuncia que es presenta a les generals amb la intenció d'acabar amb la Cambra alta

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, amb la seva nova imatge a Twitter.

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, amb la seva nova imatge a Twitter.

1
Es llegeix en minuts

Després d'uns mesos desaparegut de l'actualitat política, de les xarxes socials i de les xafarderies roses, Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com el 'petit Nicolás', ha tornat per anunciar el seu salt a la política. En un tuit, aquest dijous ha anunciat que es presenta a les eleccions amb l'últim objectiu de suprimir el Senat.

 

Als seus 21 anys, el noi, conegut pels seus 'selfies' amb polítics, empresaris... i que fins i tot va anar com a convidat a la recepció de la coronació de Felip VI, ha explicat que té intenció de presentar-se com a candidat independent al Senat en les eleccions generals que se celebraran al voltant del 20 de desembre vinent.

NOVA FOTO DE PERFIL 

Amb nova foto de perfil social, visiblement més prim, amb americana blava i corbata a joc, assegura que li agradaria obtenir un escó al Senat per "suprimir-lo" perquè creu que la Cambra alta "no serveix per a res i s'ha convertit en un cementiri d'elefants", ha dit en una entrevista a 'Las Provincias'.

Notícies relacionades

Si no aconsegueix aquest propòsit ("és molt complicat", admet), apunta que s'acontentarà de convertir-se "en una espècie de Departament d'Afers Interns que vigili l'actuació dels senadors" i la seva assistència a les sessions.

El 'nou Nicolás', que ha fet el seu anunci a les mateixes portes del Senat, és investigat per un jutjat de Madrid pels delictes de revelació de secrets, injúries i estafa.