EL POLS SOBIRANISTA

Santamaría: "Mas ha de deixar d'enganyar els catalans"

La número dos del Govern nega la voluntat de diàleg del president català, ja que "amb el mínim, es llança a un procés d'independència"

1
Es llegeix en minuts

La vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ha demanat aquest divendres a Artur Mas que "deixi d'enganyar els catalans", després que el president català hagi insistit que ell va intentar fins al final dialogar amb l'Executiu centraldialogar per poder convocar un referèndum legal i no unes eleccions plebiscitàries. Santamaría ha defensat el seu Govern subratllant que és "molt difícil" seure a negociar amb algú que està disposat a "saltar-se la llei".

Notícies relacionades

La número dos de l'Executiu de Mariano Rajoy ha al·ludit a les paraules de Mas d'aquest divendres a Onda Cero, on ha reiterat que amb una "majoria absoluta de diputats" de Junts pel Sí i la CUP, el procés aniria endavant. "Amb el mínim es llança a un procés d'independència", ha retret al cap del Govern.

La vicepresidenta ha insistit que la independència "no es produirà" i és un procés que "no va a cap port". Està, ha dit, "cada vegada més debilitat" i "genera esquinçament i malestar".