EL CAMÍ CAP A LES URNES

Ciutadans vol tancar el CAC per ser un "òrgan de control polític"

Societat Civil Catalana fixa en un 70% la participació necessària per evitar una majoria absoluta independentista

1
Es llegeix en minuts

La intenció anunciada del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) d'auditar en els seus informes sobre el 27-S el "pluralisme electoral" de tres televisions d'àmbit estatal va propiciar aquest dijous una nova invectiva de Ciutadans contra aquest organisme de la Generalitat. La candidata Inés Arrimadas va reclamar directament el tancament del CAC al considerar que es tracta d'un "òrgan de control polític", i va aprofitar per retreure al PSC i al PPC que mantinguin consellers "cobrant" de l'ens.

Notícies relacionades

Al Parlament, Arrimadas es va reunir aquest dijous amb la plana major de Societat Civil Catalana (SCC), el president del qual, Josep Ramon Bosch, va coincidir amb l'aspirant de Ciutadans que el factor determinant per evitar una majoria absoluta independentista a les urnes és una alta participació. Amb una mobilització per sobre del 70% seria possible, segons l'entitat antisobiranista.

Societat Civil Catalana centrarà la seva campanya a mobilitzar els votants del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Tarragonès i Lleida ciutat, encara que aquest any no celebrarà un acte propi l'Onze de Setembre.