Jaume Collboni, sense trampa

L'equip socialista difon el 'making of' dels vídeos de campanya de l'agència de Risto Mejide per al candidat

Jaume Collboni presenta el seu nou vídeo de campanya: el vídeo del ’making of’ de l’anunci. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Després de veure Jaume Collboni, candidat socialista a l'alcaldia de Barcelona, amb l'aigua al coll i rebent cops de puny per denunciar la situació que viuen moltes de les persones de la ciutat, ara hem pogut veure com es van gravar els anuncis, en un curiós 'making of' del vídeo.

Els vídeos mostren el procés de gravació de la campanya, com submergeixen Collboni diverses vegades en un tanc d'aigua o com dos boxejadors professionals li claven uns quants cops de puny, reals, per a sorpresa de l'equip d'assessors. El vídeo també ofereix fragments d'entrevista amb Marc Ros, de l'agència Aftershare, de Risto Mejide, que explica el perquè d'aquest tipus de campanya.

Notícies relacionades

Collboni no només posa la cara i el coll en aquest vídeo. Sense perdre el seu missatge, ni el fil conductor de les seves propostes per a la ciutat, Collboni explica què el va portar a fer aquesta campanya publicitària tan trencadora. Les reaccions de l'equip de gravació i dels assessors són molt curioses, però sens dubte l'afirmació de la boxejadora, "em paguen per fer una cosa que la gent faria encantada, que és pegar a un polític", mostra fins a quin punt Jaume Collboni s'ha implicat en aquesta campanya.

El pròxim 24 de maig sabrem si aquesta impactant estratègia comunicativa convenç i dóna l'última empenta als indecisos.